Yrttinyyttihieronta

Kuvaus : Yrttinyytit ovat lakanakankaasta tehtyjä pieniä nyyttejä. Sisältäen yrttejä. 

Yrttit yhdistettynä kuumaan öljyyn rentouttaa lihaksia. Yrttinyytit hieronta on lempeämpi hoito tavallisesta hieronnasta. 

Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa. Sopii hyvin lihasjännitysten ja kipujen lievityksiin, rentoutumiseen. 

Yrttinyytit kokovartalo 90 min hieronnasta käydään läpi koko keho. Jalat, vatsa, kädet, rintakehä, olkapäät, selkä, pakarat. 

Valmiit yrttinyytit sisältää Laventeli, kehäkukka, timjami, rosmariini yrttejä. Sekä riisiä jotta nyytti pitää muotonsa ja napakkuuden. Voit valita kaikki tai vain jonkun näistä. Kysely esitietolomakkeessa joka lähetetään sähköpostiisi.

Hoito tehdään hoitopöydällä, paljaalle iholle oliiviöljyä käyttäen. 

Kannattaa valita alusvaatteet , joiden öljyyntyminen ei harmita. hoidon jälkeen öljy on hyvä jättää keholle vaikuttamaan joten mukavat ja väljät vatteet suotavaa. 

Hoitoa ei suositella kuumeiselle, akuuteista tulehduksista/haavoista kärsiville, sydän- ja verisuonipotilaille, syöpäpotilaille eikä tuntohäiriöstä kärsiville. 

Jos olet raskaana ja imetät niin kysy lääkäriltäsi sopiiko aromahieronta. 

Voit valita 2-4 eri yrttiä nyyttiin tai valita jo valmiiksi tehdyn nyytin.

Yrtit löydät sivulta YRTIT  . Kun saat esitietolomakkeen varattuasi ajan. Sieltä löytyy kohta missä valitset oman nyyttisi.

Nyytit saat hieronnan jälkeen kotiin jos haluat. Säilyvät viikon jääkaapissa. Voit kotona jatkaa hierontaa itsellesi.

Ajan voit varata ajanvarausjärjestelmästä AJANVARAUS tai whatsapp 050-4132814

Saat esitietolomakkeen sähköpostiisi. Täytäthän sen ennen kun saavut hoitoon.