Yrtit

 Yrtit:

Laventeli: Aromaterapian äiti, mielen tasottaja, helpotusta uniongelmiin, ihottumiin, päänsärkyyn, PMS-oireet, stressi. Rauhoittava vaikutus.

Kehäkukka: Ihoa rauhoittava, puhdistava, sopii kaikille ihotyypeille, lievitää lihaskipuja. Luonnon upea superkasvi. Auttaa ihon kimmoisuudessa, ylläpitää kosteustasapainoa, antibakteerisia vaikutuksia. Allergia: Asterikasvien heimoon kuuluville kasveille varovainen käyttö.

Timjami: Antibakteeriset ja tulehdusta alentavat ominaisuudet, helpottaa hengittämistä, sisältää paljon rautaa ja nostaa hemoglobiinia, hoitaa liiallistäá hikoilua. auttaa nukahtamaa, lievittää lihaskipuja, väsyneitä jalkoja, alaselän kipua ja reumaa. Voi auttaa ruuansulatusongelmissa.

Rosmariini: Hyviä ominaisuuksia ruuansulatukseen, verenkiertoon, energiansaantiin. Apua turvotukseen, ilmavaivoihin, kuukautiskipuihin. Sisältää runsaasti rautaa. Auttaa alentamaan kolesterolia. 

Vadelma: Vadelman lehdet ovat erittäin mineraalipitoisia. Vadelma tukee lantionpihjalihaksia. hyvä kuukautisvaivoihin. Sopii hyvin ihonhoitoon. Vilustumis oireiden hoitoon. Sopii hyvin limakalvojen normaalin hyvinvoinnin ylläpitoon sekä ruuansulatuselinten ja virtsateiden normaalille hyvinvoinnille. Sisältää parkkiaineita, flavonoideja, orgaanisia happoja ja C-vitamiinia

Poimulehti: Lievittää kuukautis- ja vaihdevuosivaivoja. Lievästi tulehduksia parantavasti. Karvasaineilla on ruuansulatusta edistävä ja ruokahalua parantava vaikutus. Poimunlehteä käytetään ulkoisesti haavojen hoitoon. Ihon hyvinvointia edistävä yrtti. Poimulehti parantaa pintaverenkiertoa, supistaa ihohuokosia ja silottaa ja kiinteyttää ihoa.

Kamomilla:  Yksi arvokkaimmista yrteistä ihmisille ympäri maailmaa. Yleisrohto suolisto- ja vatsakipuihin sekä unihäiriöihin. Puhdistaa, kirkastaa ja rauhoittaa herkkää ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Edistää ihon uusiutumista. Edistää hyvinvointia turvallisesti. Kamomilla on hyödyllinen kolesterolitasojen alentamisessa, johtuu sen kyvystä poistaa rasvaa verestä. Voi lievittää stressiä, ahdistusta tai masennus oireita. Lievittää kuukautiskipuja.


Valmiita Yrttinyyttejä kokovartalohierontaan jotka sisältävät:

1. Laventeli, Kehäkukka, Timjami, Rosmariini 

2. Rosmariini, Timjami, Kehäkukka. Kamomilla

3. Rosmariini, Poimulehti, Kehäkukka, Laventeli

4. Laventeli, Vadelma, Kamomilla, Timjami

5. Vadelma, Kamomilla, Laventeli, Poimulehti