Aromahieronta

Aromahieronta 
 
Aromahieronta on lempeä, rentouttava hoito.

Aromahieronnan teho perustuu eteeristen öljyjen vaikutukseen imeytyä joko ihon tai hengitysteiden kautta verenkiertoon. 

Aromahieronnassa korostuu ihmisen kokonaisvaltaisuus, luonnonmukaisuus. 

Aromahieronnalla pyritään luomaan tasapaino kehon, mielen ja tunteiden välille,  imeyttämällä hoitavia eteerisiä öljyjä ihon ja hajuaistin kautta.

Aromahieronnan vaikutukset riippuvat mitä öljyjä valitaan hoitoon. Öljyt voi virkistää, rauhoittaa, rentouttaa, lievittää stressiä, lämmittää tai viilentää, elvyttää verenkiertoa, poistaa kuona-aineita, tasapainottaa hormoonitoimintaa, lievittää tulehduksia ja vahvistaa immuniteettia.

Eteeriset öljyt imeytyvät iholta tai hengitysteiden kautta verenkiertoon ja hajuaistin kautta keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään joka säätelee meidän hermoston toimintaa ja tunteita.

Aromahieronta rentouttaa kireitä lihaksia ja mieltä, poistaa stressiä ja parantaa unenlaatua, poistaa kipua ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, tasapainottaa hormoonitoimintaa kokonaisvaltaisesti ja antaa rentouttavan ja hyvän olon.

Selkä hieronta 45min:

tehdään asiakkaan maatessa hoitopöydällä selkä paljaana. 

Hieronnassa käydään läpi koko selkä , niska ja hartiat

Kokovartalo aromahieronta 90min:

Käydään läpi jalat, jalkapohjat, kädet, selkä, niska, hartiat, vatsa, rintakehä.

Hoidoissa käytetään oliivi  pohjaöljyä ja asiakkaan valitsemat  eteeriset öljyt. 

 Hoitolassa käydään läpi muutama kysymys koskien hoitoa ja eteerisiä öljyjä ja saat valita sinulle sopivat eteeeriset öljyt.

Ethän tule hoitoon sairaana tai kysythän aina etukäteen sopiiko jokin sairaus yhteen hoidon kanssa ja myös jos olet raskaana tai imetät.